Programajánló

2023.11.21. 19:00

Mézeskalácssütés, kézművesfoglalkozás, kiállításmegnyitó – mind a hétvégi Krisztus Király Napokon

Hagyományos búcsúját tárja e hét hétvégén a Krisztus Király Templom és Egyházközség, mely keretén belül három napon át programokra lehet számítani Székesfehérváron.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Az első napon, november 23-án a plébánia közössége ünnepi összejövetelt szervez a gyermekekkel és az idősotthon lakóival. November 25-én, szombaton 15 órakor kezdetét veszik a gyermekeknek szóló kézműves foglalkozások, majd 17 órakor indul a körmenet a kereszthez. A hálaadó szentmise 18 órakor kezdődik, illetve szintén a szombati napon 19 órakor nyílik meg Szünderné Havasi Erzsébet festménykiállítása is a Zsolt utcai Közösségi Házban. November 26-án, vasárnap 9 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, mely során átadják a Krisztus Király díjat - tájékoztat az ÖKK.

Ezentúl a rendezvény apropóján ismét megszépül a Budai út – Kisteleki utca – Lehel utca kereszteződésében található katolikus kereszt és annak környékét. 



 



 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában