Kaotikus hóhelyzet

2023.12.07. 11:30

Bár már zajlik a hómentesítés, a helyieket arra kérik, maradjanak otthon

Kulcs önkormányzatának tájékoztatása szerint a szakemberek folyamatosan dolgoznak a település útjainak hómentesítésén, ám egyelőre arra kérnek mindenkit: ne induljanak el otthonról.

Héjj Vivien

Nehezíti a hóeltakarítást, hogy mindenhol az úton, a kapu előtt állnak az autók!

Fotó: Sinkó Viktória / Feol.hu

– Pulai Tibor településgondnok és Kukucska Zoltán vállalkozó folyamatosan dolgoznak a település útjainak hómentesítésén. Pulai Tibor településünk hótoló lappal felszerelt piros traktorjával dolgozik hajnali 4 óra óta. Mint elmondta, sokan elindulnak és sok esetben árokba csúsznak. Természetesen a bajbajutott falubelieknek segítenek, de így addig nem tudják a havat tolni. Nagyon nehezíti a hóeltakarítást, hogy mindenhol az úton, a kapu előtt állnak az autók – adta hírül a délelőtti órákban az önkormányzat.

A lakosságot arra kérik, takarítsák el a házak előtt a havat, autóikkal álljanak be az udvarba és maradjanak otthon. A síkosságmentesítésen folyamatosan dolgoznak a szakemberek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában