A leadás ingyenes

2024.02.01. 17:00

Egy héten át leadható a háztartási elektronikai hulladék

Háztartási kis- és nagygépek, szórakoztató elektronikai cikkek és elektromos szerszámok is leadhatóak Szabadegyházán, a polgármesteri hivatal mögötti udvaron.

Héjj Vivien

A régi, már nem működő telefonoktól, zenelejátszó berendezésektől is megszabadulhatnak a helyiek

Forrás: Pixabay.com

Háztartási elektronikai hulladékgyűjtést tartanak Szabadegyházán február 5., hétfő és február 11., vasárnap között. Ez alkalommal le lehet adni háztartási kis- és nagygépeket – hajszárító, porszívó, hűtőszekrény, mosógép –, informatikai és távközlési berendezéseket, szórakoztatóelektronikai cikkeket – hi-fi, televízió, rádió, fényképezőgép –, valamint szabadidős és sportfelszereléseket, játékokat és orvosi eszközöket, például vérnyomásmérőt is.

A háztartásokban feleslegessé vált vagy nem működő elektronikai eszközöket február 5-8-ig 8-15 óráig, február 9-én 8-17 óráig, február 10-11-én pedig 8-12 óráig lehet leadni. Az önkormányzat felhívja a helyiek figyelmét arra, hogy azon elektronikai és elektromos berendezések, amelyeket már szétszereltek, és elektronikai alkatrészeiket eltávolították, nem minősülnek elektronikai vagy elektromos hulladéknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában