Kitüntetés

2024.02.05. 14:52

Májer László őrnagy az év iskolarendőre Fejér vármegyében

Február 1-jén az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott szakmai napon Kuczik János vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke, Fejér vármegyében Májer László őrnagynak adományozta Az év iskolarendőre kitüntető címet - válaszolta a feol.hu megkeresésére a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: police.hu

Ahogy az méltatásában elhangzott: Májer László Az iskola rendőre program 2008-as kezdete óta tart kapcsolatot Székesfehérvár négy általános iskolájával, köztük a speciális nevelést igénylő gyermekekkel foglalkozó Ezredéves Általános Iskolával. A rendőrkapitánysági koordinátori feladatokat is ellátja. Az évek során kiváló kapcsolatokat épített ki és ápol az iskolák és az óvodák vezetőivel, nevelőivel. Munkája során folyamatosan bűn-, és balesetmegelőzési, közlekedésbiztonsági előadásokat tart, emellett több program szervezésében is közreműködik. Rendszeresen szervezi és bonyolítja a Kisiskolás Közlekedési Kupa és a Kerékpáros Iskola Kupa vetélkedők városi döntőit. 

"Az elhivatottsága, rátermettsége, magas színvonalú pedagógiai érzéke folytán gyorsan megtalálja a megfelelő hangnemet bármely korosztállyal, a gyerekek felnéznek rá, érdeklődve figyelik előadásait. Az iskolákban, valamint a fiatalok jövőképének formálásában végzett munkája a közösség előtt példaképül szolgálhat."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában