Interjú

2024.04.18. 10:00

Az év férfi sportolója: Horváth Dominik (videó)

Az előző esztendőhöz hasonlóan a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap olvasói idén is szavazhattak az év legjobb sportolóira és az év emberére. 2023 legjobbjait ünnepélyes keretek között, eseménydús délutánon díjazta a szerkesztőség szerdán a bEAT étteremben.

Feol.hu

A Hydro Fehérvár AV19 kapusa, Horváth Dominik a magyar jégkorong-válogatott pillére is lehet

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu olvasóinak szavazatai alapján 2023-ban az év férfi sportolója Horváth Dominik. Doma még csak 23 éves, de egyre nagyobb szerepet tölt be a Hydro Fehérvár AV19 csapatában és a magyar felnőtt válogatottban is. A szakma megbecsülésén kívül, fehérvári nevelésű játékosként a szurkolók szeretetét is bezsebelte. A 2022/2023-as szezonban tíz osztrák bajnokin állt kapuba, ez a szám a nemrég véget érő szezonban már 21-re nőtt. A klubkötelezettségeken felül a nemzeti csapatban is számítanak rá, a válogatottal ott volt a 2023-as A-csoportos világbajnokságon is, ahol három találkozón is a ketrec elé állt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában