Háromból három

2024.04.18. 08:00

Egyszerre három pályázatnak örülhetnek Fehérvárcsurgón

Három pályázatot is sikerrel nyújtottak be a megyéhez, ezért több fejlesztés is elindulhat egyszerre a településen, ahol egyébként is számos helyen jelenleg is kivitelezési munkák zajlanak.

Palocsai Jenő

Jelentős volumenű felújításokon, illetve fejlesztéseken dolgozik a település vezetése

Fotó: Önkormányzat

A Fejér Vármegyei Önkormányzat felé három pályázatot nyújtott be Fehérvárcsurgó, és nagy örömükre mindegyik pozitív elbírálásban részesült.

A közút segítségével és gépeivel újabb árokszakaszt tett rendbe Csurgó
Fotó: Önkormányzat

–A gyalogátkelőhelyek kialakítása, az óvoda épület napelemekkel történő ellátása és a védőnői szolgálat, illetve a fogorvosi épület energetikai felújítása után most a helyi és térségi turizmusfejlesztés került az első helyre és a település pozitív elbírálásban részesült–fogalmazott Temesvári Krisztián, aki hozzátette:

–A pályázatban a Fehérvárcsurgó-Kincsesbánya összekötő kerékpáros hálózatszakasz fejlesztésére nyertünk 130 millió forint támogatást, amelyből a településközpont és Kincsesbánya közigazgatási határáig megújuló út és közvilágítás valósul meg Rákhegy irányába.–

Fotó: Önkormányzat

A forrást tehát már biztosított, így minden akadály elgördült, indulhat a tervezés és a majdani fejlesztés Fehérvárcsurgón. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában