A lakosság megértését kérik

2024.04.19. 15:00

Lezárásokra kell készülni az Alba Pláza környékén

Április 24-én az Alba Pláza környékén pályaorientációs napot tartanak, mentési szituációs gyakorlatokkal egybekötve, melyek idejére a bevásárlóközpont környékén útlezárásokra kell számítani. A programmal járó forgalomkorlátozások és füsthatások miatt a rendezők a lakosság megértését kérik.

Feol.hu

Forrás: FMH Archív (Tóth Réka)

Pályaorientációs napot tart a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség április 24-én Székesfehérváron. A programon középiskolás diákok bevonásával kiürítési gyakorlatot, tűzoltási és műszaki mentési bemutatót is tartanak.

A rendezvényhez kapcsolódóan már április 23-án estétől lezárják az Alba Pláza bevásárlóközpont mögötti parkolót, valamint április 24-én 10:00−12:00 óra között a Palotai út és a Mátyás király körút közötti átkötőt is lezárják. A rendezők a forgalomkorlátozás, valamint a füsthatással járó bemutató miatt a lakosság türelmét és megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában