Nem csak a húsz éveseké a világ nyugdíjas klub

2024.05.06. 11:33

Anyák napja a székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban

A székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban immár több mint 25 éve jól működő Nem csak a húsz éveseké a világ nyugdíjas klub anyák napi ünnepséget szervezett.

Fotó: Taskóné Hartai Judit

Az eseményre hivatalos volt Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, Zentai Zsolt polgármesteri tanácsadó és Földi Zoltán felsővárosi önkormányzati képviselő.

Bognár Mária Anna klubvezető köszöntötte a vendégeket és a klubtagokat. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, hogy szívesen jöttek el a klubba, ahol már több alkalommal is részt vettek különböző eseményeken. Örömének adott hangot, hogy milyen jól összetart a patinás klub vezetősége és tagsága. A város életében fontos szerepet töltenek be a nyugdíjas klubok, amelyek lehetőséget nyújtanak tagjaiknak a szabad idő hasznos és célszerű eltöltéséhez. A polgármester nem jött üres kézzel, ajándékkal kedveskedett a klubtag édesanyáknak.

Földi Zoltán felsővárosi önkormányzati képviselő is meleg szavakkal köszöntötte a klub tagságát. Cser-Palkovics András polgármester ezután válaszolt a klubtagok kérdéseire, felvetéseire.

Az összejövetelen megemlékeztek május legszebb ünnepéről, az anyák napjáról. Pete Piroska Várnai Zseni szép anyák napi versét tolmácsolta, Csató József újságíró, író saját, Intelem című versét mondta el. Hetey Hajnalka táncával köszöntötte az édesanyákat. A jó hangulatról Hetyeiné Zsuzsa zenész gondoskodott.

Bognár Mária klubvezető elmondta, hogy a következő programot a zámolyi Pedro Sörözőben rendezik meg május 18-án , szombaton délután, pünkösdi király választással egybekötve.

Szerző: Csató József 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában