Piknik a belvárosban

2024.05.19. 10:09

Családi programok várták a fehérváriakat a Városház téren (galéria)

A pünkösdi hétvégén a belvárosi lakókat is várta a Székesfehérvári Kulturális Központ a Városház térre közös piknikezésre. Játékok, hangszerbemutató, társasjáték-sátor, kincsmosás is volt a kínálatban, a kicsiket a Pitypang zenekar, a felnőtteket pedig Gájer Bálint szórakoztatta, közös programként pedig az ARTE ARAMI Junior csoporttal lehetett táncolni.

Feol.hu

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szombaton délután ki lehetett próbálni a talán kissé már elfelejtett népi játékokat és fajátékokat, volt népi hangszerbemutató, társasjáték-sátor és kincsmosás is. A Táncolj velünk! program keretén belül egy rögtönzött táncházat varázsoltak a Sipos Dániel és Palánki Réka által vezetett néptáncos fiatalok, majd a Pitypang zenekar táncoltatta meg az aprótalpú közönséget. A népszerű gyerekzenekar saját szerzeményekkel és ismert slágerekkel is készült.

A program zárásaként Gájer Bálint, a „swing hercege” szórakoztatta a közönséget, aki a mai magyar „Swing’n pop” zenei stílus meghonosítója és egyik vezéralakja. - olvasható a szekesfehervar.hu oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában