Mester Károly előadása

2024.05.06. 15:30

Egészség és táplálkozás – Hétvezér est Fehérváron

A Fejér Szövetség 636. Hétvezér estjén Mester Károly agrármérnök, természetgyógyász Egészség és táplálkozás a megváltozott világunkban – A modern kori betegségek táplálkozási okai címmel tart előadást május 7-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Mester Károlyt 2022-ben az Év agráremberének választották

Forrás: Facebook

A 2022-ben az Év agráremberének választott Mester Károly agrármérnök és természetgyógyász negyven éve dolgozik állattenyésztő agrármérnökként.

– Mester Károly 2011 óta, saját vállalkozást alapítva GMO-mentes és adalékmentes funkcionális takarmány előállítójaként, több cég szaktanácsadója Magyarországon és külföldön egyaránt. Először a Wendelin essencia állatgyógyászati gyógyhatású készítményt fejlesztette ki gazdasági állatoknak, ami hatásosnak bizonyult, s az állattartó telepeken az emberek saját felelősségükre kezdték el fogyasztani. Emiatt is vált szükségessé a már kifejezetten emberi fogyasztásra szánt Herbafulvo essencia étrend-kiegészítő fejlesztése és forgalomba hozása – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában