Ajándék

2024.05.29. 18:36

Fehérváron nyílt az első arcklinika (galéria)

A teljes fehérvári lakosság számára ajánlott fel ajándékot az új arcklinika, amely első szolgáltató központját Székesfehérváron nyitotta meg szerdán.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az orvostudomány és az esztétika találkozásából született meg az arc és ezáltal a szellem ápolását támogató Face and Soul Orvos Esztétikai Klinika Székesfehérváron, melynek hivatalos avatóünnepségére május 29-én került sor. Az arcklinika a történelmi belváros szívében, Jenei András fogszakorvos és Szabó Szilárd plasztikai sebész meghívására Cser-Palkovics András polgármester részvételével nyitott meg.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

– Egyedülálló szolgáltatásra törekszünk, melyben az arcot komplexen szeretnénk kezelni minden szépségével és csodájával együtt, így helyet kapnak nálunk a fogászati és plasztikai beavatkozások, a smink- és egészségügyi tetoválás és a lézeres kezelések egyaránt – fogalmazták meg a tulajdonosok, akik felhívták a fehérváriak figyelmét arra: júniusban minden helyi lakos számára térítésmentes fogászati szűrőprogramot biztosít a Face and Soul Orvos Esztétikai Klinika, amely tartalmaz egy fogászati szűrővizsgálatot, egy fogszakorvosi konzultációt követően egy díjmentes kezelési tervet, majd egy panoráma röntgenfelvételt. (A díjmentes szűrőprogramra június 30-ig [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 328 8881 telefonszámon lehet regisztrálni).

Cser-Palkovics András polgármester rámutatott: a színvonalas szolgáltatáscsomaggal érkező arcklinika a belvárosi sétálóutcában található két felújított üzlethelyiségben kapott helyet, majd megköszönve a fehérváriaknak felajánlott ajándékot, elmondta: – Remélem, ha egy év múlva visszatekintenek az alapítók, minden résztvevő számára hasznos elmúlt egy évről számolhatnak be. Mert ha így van, akkor mindenki csak nyertese lehet egy szolgáltatásnak. Egy város életében ugyanis kifejezetten fontosak a szolgáltatások, mert azok teszik otthonná, közösséggé a társadalmakat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában