Hónap első keddjén

2024.05.06. 13:16

Ismét Viktória Pódium

Madár koncert, bűvészshow és nem mindennapi természetfotókból nyíló kiállítás szerepel a Viktória Pódium májusi rendezvényén. A „keddcsináló kulturmix” vendégei Kópiás Gabriella, Vasvári Tamás, Perényi István és Zsiga Edward lesznek május 7-én, kedden 18:00 órától.

Feol.hu

Az esten befolyt összeget a Viktória Központ fenntartására költik

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A madarak csodálatos és színes világa elevenedik meg egy kis varázslattal fűszerezve a Viktória Pódium májusi találkozóján. A Viktória Rehabilitációs Központ nagytermében május 7-én, kedden 18 órakor Kópiás Gabriella fuvolaművész és Vasvári Tamás zongoraművész Madár koncertjével kezdődik a program, majd Zsiga Edward lép színpadra bűvészműsorával. A teremben – miközben képeit is megcsodálhatják – dr. Perényi István természetfotóssal beszélgetnek. A jótékonysági jellegű rendezvénysorozat rendezője, a Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítvány az esten befolyt összeget a Viktória Központ fenntartására költi.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában