Jelentkezési határidő június 30.

2024.05.20. 15:00

Nyílt napok a fehérvári MCC-ben - mutatjuk, mikor

Nyílt napok keretében mutatja meg munkájának alapjait a Mathias Corvinus Collegium (MCC), amely június 30-ig várja a most negyedik osztályba járó általános iskolás gyerekek jelentkezését.

S. Töttő Rita

Az idei tanév végén is felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programjába, melyre június 30-ig jelentkezhetnek az idén szeptemberben 5. osztályba lépő általános iskolás diákok. A most 4. osztályos tanulók szülei figyelmét hívja fel tehát az MCC, melynek fehérvári központja a feol.hu-nak elmondta: a jelentkezők és érdeklődők számára tematikus nyílt napokat tartanak a világra nyitott, érdeklődő gyerekek számára.

A „Kalandozás a Biológiában” című nyílt napon izgalmas biológiai kísérletekkel várják a gyerekeket június 2-án, vasárnap 9 órára az MCC fehérvári központjába (Táncsics Mihály utca 2.). A programra előzetes jelentkezés szükséges.

A következő nyílt napra június 9-én, vasárnap 9 órától kerül sor ugyanitt, amikor a robotok világával ismerkedhetnek meg a fiatalok. Ez az esemény is regisztrációköteles.

Kalandos kísérletekre számíthatnak az érdeklődő gyerekek június 9-én, vasárnap 10:30-tól, amikor fehér köpenyben, védőszemüvegben, tudósnak öltözve, színes, szagos, füstölgős kísérleteket végezhetnek a nyílt nap résztvevői.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában