Ünnep

2024.05.04. 13:00

Óvónő és kardvívó világbajnok kapott Nadapon elismerést

Díszpolgári címet és polgármesteri elismerő oklevelet adtak át Nadapon május elsején. Óvónő és kardvívó világbajnok vehette át az elismeréseket.

S. Töttő Rita

Koncertekkel, óvodások műsorával és verselő bűvészekkel ünnepelt május elsején Nadap. A velencei-tavi településen ezen a napon díszpolgári címet és polgármesteri elismerő oklevelet is átadtak. Nadap új díszpolgára Antal Pálné Rozália. Köteles Zoltán, a település polgármestere a feol.hu-nak elmondta: az új díszpolgár 1972 óta a nadapi Kerekerdő Óvoda óvodapedagógusa, a helyi választási bizottság elnöke, a Nadapért Alapítvány kuratóriumának tagja. – Világ életében óvónő volt, de ezen túl is sok mindenben segíti a települést. Minden rendezvényen aktívan részt vesz, s nyugdíj mellett jelenleg is dolgozik az óvodában.

Polgármesteri elismerő oklevelet kapott Domonkos Emese, aki tavaly kardvívásban világbajnoki címet szerzett. Tavaly úgy értékelte a képviselő-testület, hogy Nadap számára nagy elismerés és fontos, hogy van egy egyéni világbajnokunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában