Hétvégi program

2024.05.30. 20:00

Vasárnapi piknik a Béke téren

Színes programokkal várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Béke térre piknikezni a környékbelieket június 2-án, vasárnap délután. A rendezvény ingyenes.

Gombor Lili

Béke téri programmal zárul az SZKKK városrészi piknikjeinek sora június első vasárnapján. A színpadhoz 15 órakor lesz érdemes kilátogatni, az első fellépő a Kabóca Bábszínház lesz a Csókolom, hol a víz? című előadásával. 16:órakor a népszerű fehérvári színészpáros, Váradi Eszter Sára és Keller János operettműsora következik, akik igazi slágerekkel készülnek. 17:15-kor a Pitypang Zenekar családi koncertjére várják a táncos kedvű gyerekeket. 18:15-kor a Táncolj velünk! programmal tart rövid bemutatót az ARTE ARAMI Junior csoportja, majd egy kis táncházat is rendeznek a résztvevőknek – áll az ÖKK tájékoztatásában.
 

A nap folyamán a kreatív foglalkozások kedvelőit kézműves foglalkozásokra várják; lesz ólomkatona-öntés és vászontáska-készítés is. Délután Madarász Ildikóval – aki három évig volt műsorvezetője a Ki főz ma a Balatonnál? című magazinnak – a kelt tészták világában lehet elmélyedni. A bemutató végén a résztvevők és vendégek meg is kóstolhatják az elkészült termékeket. A Betyár tanya népi játszótér pedig egész délután a gyerekeké lesz: kosaras körhinta, gesztenye csúzlizó, ökörkolompoló, zoknimosoda, mozsárágyú és további tucatnyi régi népi játék várja a kicsiket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában