Választások 2024

2024.06.20. 15:30

Átvették megbízóleveleiket a nemzetiségi képviselők Fehérváron

Csütörtökön átvették megbízóleveleiket a székesfehérvári nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői. Az ünnepélyes események a városháza díszterme adott otthont.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Pallos István köszöntötte Székesfehérvár Megyei Jogú Város Választási Bizottsága nevében azoknak azokat, akiket a június 9-én megtartott nemzetiségi önkormányzati választások során képviselővé választottak. Az ünnepélyes átadás alkalmából a megbízóleveleket átadó elnök elmondta: 
– A választások a nemzetiségek tekintetében is rendezetten, rendben és eredményesen lezajlottak a választási iroda munkatársainak és nem utolsó sorban a nemzetiségek és a képviselőjelöltek együttműködésének hála, ezért köszönöm szépen a választási folyamatban résztvevőknek az együttműködést és a korrekt bonyolítást. Eredményesek voltak tehát a választások – fogalmazott, majd elmondta: Székesfehérvár esetében nyolc – görög, horvát, lengyel, német, örmény, roma, szerb és ukrán –  nemzetiségnél került sor képviselőválasztásra.
A csütörtöki átadón megjelent megválasztott képviselőknek gratulált a  megválasztásukhoz:  – Munkájukhoz jó erőt, egészséget kívánok, kérem, munkájukat közösségeik érdekében, Székesfehérvár polgáraival is együttműködve, így a hivatal munkatársaival együttműködve lássák majd el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában