Gazdikereső

2024.06.12. 13:00

Baló, Mazsi, Priszi, Rémbó és Müszi – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Újabb öt örökbefogadásra váró négylábút hoztunk, akik jelenleg a Herosz Állatotthon lakói.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Baló egy közel 8 éves németjuhász keverék kan kutyus, aki azért került az állatotthonba, mert gazdája háza elárverezése után nem tudott már gondoskodni róla. Ennyi idős kutyusként nehezen alkalmazkodik az új körülményekhez, de nagyon igyekszik. A kennelben egész jól érzi magát és ebtársaival is eljátszik, de a legjobb egy új otthon lenne számára, egy biztos pont és egy szerető családi közeg.

Baló
Fotó: HEROSZ

Mazsi egy idősebb, 11 és fél éves nagy testű lány, akire az autópályán talált rá a rendőrség. Habár gazdája ezután meglett, mégsem kellett neki, így a menhely gondozása alá került. Kedves és szerethető kutya, aki megérdemli a gondoskodást és a törődést.

Mazsi
Fotó: HEROSZ

Priszi egy fél éves keverék kislány, aki egy ötfős alom tagjaként érkezett a Heroszhoz. Sanyarú sors az övé is, gazdája az egyik hideg éjszakán, két hónapos korában rakta ki őt és testvéreit egy lakóparknál. Ezt követően került a menhelyre, ahol jelenleg is él. Élénk, mozgékony kutyus, akiből kiváló családi kutyus lenne.

Priszi
Fotó: HEROSZ

Rémbó egy 10 éves hím cica, akire betegen találtak rá Velencén, az út szélén. Szerencsére azóta már felépült és természetével megszépíti a Herosz munkatársainak mindennapjait. Kedves, bújós és érdeklődő teremtés, akinek már csak egy szerető örökbefogadóra lenne szüksége.

Rémbó
Fotó: HEROSZ

Müszi egy két és fél éves lány macska, akit költözés miatt hagytak hátra, méghozzá kölykeivel, aki bekerülésekor már a következő alommal volt vemhes. Sovány és legyengült állapotban vette magához az állatotthon, ahol ő és kölykei is felépültek és új esélyben bízva várják, hogy örökbefogadják őket.

Müszi
Fotó: HEROSZ

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309. Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook-oldalán foglalhat időpontot. Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában