Gazdikereső

2024.06.19. 17:30

Borzi, Cinkos, Herman, Kincső és Naomi – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Mind egytől egyig színes személyiségek, akik alig várják, hogy ezt leendő gazdijuknak is megmutassák.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Borzi egy hét éves keverék kutyus, aki régi lakója már az ASKA menhelynek. Nyugodt, türelmes és hálás kutya, aki nagyon jól érzi magát ebtársaival. Gondozói idősebb gazdit képzelnek el mellé, de természetesen a fiatalabb gazdikat és a családokat is szeretettel várják.

Borzi
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Cinkos tavaly év elején született, ő is egy keverék négylábú fiú. Sokat kell még tanulnia az életről, így az ASKA bízik abban, hogy minél előbb gazdira lel.

Cinkos
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Herman nemrég töltötte a második életévét, társaihoz hasonlóan ő is egy keverék fiú. Bekerülésekor egy csúnya seb volt a fején, vélhetően valaki fejbe vágta. Nagyon megérdemelné már, hogy szerető gazdihoz kerüljön, aki meggyőzi, hogy nem minden ember egyforma és egy kutyus is megérdemli a gondoskodást és a szeretetet.

Herman
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Kincső egy másfél éves keverék kislány. Ugyan a kezdetek nehezek voltak, ma már egy kiegyensúlyozott és boldog menhelyi kutyus. Gondozói ugyanekkor egyedüli tartásra ajánlják, mert nem annyira nyitott más kutyákra, ám az emberekre annál inkább.

Kincső
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig jöjjön Naomi, a szintén másfél éves keverék akita jellegű lányka. Imádja az emberek társaságát és vágyik arra, hogy foglalkozzanak vele. Igazi társa lehetne az új gazdinak.

Naomi
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában