Zene, tánc, fotó

2024.06.04. 19:46

Diákok zenéltek a könyvtárban (galéria)

Kedd este a Vörösmarty Mihály Könyvtár jól megszokott csöndes olvasóterme megtelt zenélő, táncoló diákokkal. Kiállítás nyílt a Gorsium Gimnázium tanulóinak alkotásaiból.

Gombor Lili

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Best of Gorsium címmel nyílt tárlat kedd este a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében, ahol a Gorsium Gimnázium grafika és fotó tanszak diákjainak már elismert munkáit tekinthetik meg a látogatók. A megnyitón köszöntőt mondott Handl Szabolcs, a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum igazgatója, köszönetet mondva a könyvtárnak, hogy befogadták a diákok alkotásainak tárlatát. – Az itt kiállított fotók és grafikák nyolcvan százaléka arany, illetve ezüst minősítést nyert már korábban, így azt gondolom, ismét nagyon szép munkákat állíthattunk ki. Nagyon hálásak vagyunk minden olyan alkalomért, amelyen a gyerekek megmutathatják tudásukat, tehetségüket. Ezek az alkalmak jó lehetőséget teremtenek arra, hogy még jobban összehozzák a diákokat, tanárokat, és közös kikapcsolódást biztosítsanak nekik – fogalmazott az iskolaigazgató. A megnyitót követően a Gorsium diákjainak zenés, táncos műsorát hallhatta, láthatta a közönség.

A tárlat megtekinthető 2024. június 29-ig a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában