Felmondott a kolléganő

2024.06.19. 15:00

Egyelőre nem tudni, mikor nyit az átmeneti időre bezárt könyvtár és közösségi ház

Hétfőtől átmeneti időre bezárt a vértesacsai közösségi ház és könyvtár. Hogy mikor nyit ki legközelebb, egyelőre nem tudni.

Borsányi Bea

A közösségi ház adott otthont a település rendezvényeinek is

Forrás: Vértesacsai Közösségi Ház és Könyvtár

Nem anyagi okokból zárt be a közösségi tér a faluban. Az indok jóval prózaibb: felmondott a programokat szervező és a könyvtárban dolgozó kolléganő, aki helyett egyelőre nincs más, aki vállalná a feladatot – tudtuk meg Vértesacsán, ahol úgy tudják, őszig biztosan nem várható megoldás. 

Az intézmény maga is tájékoztatta erről a vértesbogláriakat a közösségi oldalán. Ebben arra is felhívják a figyelmet, hogy a továbbiakban nincs lehetőség családi- és egyéb rendezvények megtartására a házban és termet sem adnak ki. Kérik továbbá, hogy a könyvtárból kölcsönzött könyveket a héten vigyék vissza, amire csütörtökön 10-18 óra, pénteken 15-18 óra, szombaton pedig 9-10 óra között lesz lehetőség. Azt is megtudtuk, hogy az állandó programok – a közösségi házban tartottak többek között női tornát, szakköröket és karate edzéseket is – egyelőre a nemzetiségi házba kerültek át, de mivel ott szűkösebb a hely, vélhetően további változásokra számíthatnak a programok résztvevői. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában