Soha nem késő

2024.06.27. 21:33

Nordic walkingra fel

Júliusban és augusztusban Palotavárosban és Öreghegyen folytatódnak a nordic walking foglalkozások Székesfehérváron. Az országosan egyedülálló programon díjmentes a részvétel, sőt, a szervezők ingyenesen biztosítják a botokat is.

Feol.hu

A szervezők ingyenesen biztosítják a botokat is

Fotó: Rákóczy Ádám/archív

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával a nyári hónapokban, július 1-jétől augusztus 28-ig heti két alkalommal biztosít rendszeres testmozgásra lehetőséget az ingyenes nordic walking foglalkozásokon. Hétfőnként az Öreghegyi Közösségi Ház bejáratánál várnak minden sportolni vágyót 17.45 órától, hogy aztán a csoport 18 órakor elinduljon a Túrózsáki úti sétányon. Palotavárosban minden szerdán 18 órakor indul a 15-20 fős csoport az István Király Általános Iskola főbejáratától.

A részvétel ingyenes, és a botokat is díjmentesen biztosítják a szervezők. A nordic walkingnak számos hasznos élettani hatása van, többek között kedvezően befolyásolja a szív- és érrendszer működését is.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában