Egyeztetés

2 órája

A helyiek szorgalmazzák a Jenő és Polgárdi között lévő út felújítását

Törő Gábor országgyűlési képviselő az ősztől induló fejlesztésekről és pályázati lehetőségekről egyeztetett a napokban térsége valamennyi polgármesterével.

Déri Brenda

Forrás: Törő Gábor / Facebook

Az egyeztetésen részt vett Kerekes Ildikó, Jenő polgármestere is, aki ugyan konkrétumokról még nem tudott beszámolni, de a feol.hu-nak annyit elmondott, hogy a jenőiek milyen beruházásokat szorgalmaznának a közeljövőben. Az egyik ilyen, ami talán az egyik legfontosabb is az a Jenő és Polgárdi között lévő út felújítása. Az igencsak elnyűtt útszakaszt rengeteg autós használja a mindennapokban, így első körben azt szeretnék, ha ez hamarosan megújulhatna. 

Az útfelújítás mellett terítékre kerül azon épületek belső tatarozásának kezdeményezése – polgármesteri hivatal, orvosi rendelő –, amelyek az elmúlt időszakban külsőleg már megújulhattak. A továbbiakban pedig szó esett a pályázati lehetőségekről is, ám ezekről később adunk hírt részletesen.

Kerekes Ildikón túl felvettük a kapcsolatot Óber Andreával, Sárszentmihály polgármesterével is, akivel szintén egyeztetett az országgyűlési képviselő. Mint mondta, a számottevő projektekről csak később tud beszámolni. Náluk az augusztus nyugalmasabb időszak, de a hónap vége, illetve a szeptember bőven tartogat meglepetéseket és programokat.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában