Sok éves munka eredménye

2024.07.03. 13:00

Akkreditált tehetségpont címet kapott a sárszentmiklósi intézmény

Akkreditált Kiváló Tehetségpont címmel gazdagodott a Sárszentmiklósi Általános Iskola. Büszkék a megtisztelő címre a pedagógusok.

Bokányi Zsolt

A képen balról a harmadik Zelmanné Varga Zsuzsa pedagógus, az elismeréssel.

Fotó: az iskolától

Sikeres volt a Sárszentmiklósi Álltalános Iskola ősszel megkezdett minősítési eljárása. Az intézmény újra elnyerte az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet. Az iskola közösségi oldalán megosztott bejegyzésben külön gratulálnak Zelmanné Varga Zsuzsannának, illetve a tantestület pedagógusainak a sok éves munkájuk kapcsán is. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége rendezésében az ünnepélyes díjátadón, a Sárszentmiklósi Általános Iskola nevében, Zelmanné Varga Zsuzsanna vette át az oklevelet, melyre mindannyian büszkék az iskolában.

A Matehetsz tehetséghálózatról:

A tehetségpontok magas szintű szakmai munkavégzésének támogatása érdekében a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) egy minőségbiztosítási rendszert épített ki, amelyet minden évben meghirdet a tehetségpontoknak. Ez az úgynevezett tehetségpont akkreditáció, amely már több mint 10 éves múltra tekint vissza és már közel 700 tehetségpont kapcsolódott be a folyamatba. Az akkreditáció során a tehetségpontoknak több – egy online felületen is bemutatható – feltételnek kell megfelelniük. A szakmai adatok online felületre történő feltöltése alatt a Matehetsz akkreditációs szakértői segítik a tehetségpontok munkáját, valamint az eljárás során személyesen is ellátogatnak a tehetségpontokhoz. A látogatás során áttekintik a tehetséggondozó munkát és szükség esetén tanácsot is adnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában