Gazdikereső

1 órája

Cinkos, Dáriusz, Guba, Muki és Nesztor – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

A mostani alkalommal egy igazi fiúbandát hoztunk, akik alig várják, hogy vére gazdisodjanak.

Déri Brenda

Cinkos egy másfél éves keverék kistestű fiú. Kedves, aranyos és emberközpontú, de azért ráfér a tanulás. Szálkás szőre csak még tündéribbé teszi.

Cinkos
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Dáriusz egy bull típusú fiú, aki a becslés szerint hamarosan a harmadik életévét tölti. Karakán és erős teremtés, ez a kezdeti pórázon való sétálásán is látszik, de aztán enged. Szeretne megfelelni az embereknek. Határozott és következetes gazdira van szüksége, aki tudja kezelni a fajtára jellemző habitust.

Dáriusz
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Guba egy hat és fél éves legény és három éve a menhely állandó lakója. Valamiért senki nem érdeklődött eddig utána, pedig megérdemelné, mivel egy végtelenül jó természetű kutya: nyugodt és kiegyensúlyozott.

Guba
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Muki szintén egy kistestű fiú, aki nagyjából két-két és fél éves lehet. Kölyökkorában került az ASKA-hoz, ahol rengeteget tanult: szociális és ügyesen sétál pórázon. Akárcsak társaiból, belőle is remek családi kutya válna, ha valaki esélyt adna neki.

Muki
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig Nesztor, a keverék fiú, aki ugyancsak két-két és fél éves lehet. Jó kiállású, masszív kutya, aki jelenleg Nellával él együtt. Nagyon jól kijönnek egymással, így akár másik kutya mellé is ajánlják a menhely munkatársai. Bújós, szereti az embereket és a figyelmet.

Nesztor
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában