Gazdikereső

2024.07.03. 15:00

Devin, Dexter, Dina, Gina és Kelly – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Újabb öt kis lélek, akik nem vágynak másra csak, hogy szeressenek és őket is szeressék.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Devin egy másfél éves kislány, aki a kezdeti időkben nagyon félénk volt, de mára már felbátorodott. Alapvetően boldog és vidám kutyus, főleg akkor, ha kijöhet a kennelből, de azért mégiscsak szüksége lenne egy szerető gazdira, aki családtagként tekint rá.

Devin
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Dexter egy két éves keverék fiú, egy igazi energiabomba: vidám, élénk és mozgékony. Nagyon szereti, ha az ASKA önkéntesi sétáltatják, ügyesen viselkedik pórázon is. Akár egyedüli örökbefogadónak, akár családnak – bárkinek szívesen adja az ASKA, aki felelősségteljes, szerető és gondoskodó.

Dexter
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Dina egy öt hónapos tünemény keverék kislány, akinek testvérét már örökbefogadták, így ő még várja az álomgazdiját. Kölyökkutya lévén még nincs kiforrott jelleme, ezért jól formálható és tanítható. Végleges mérete vélhetően kis-közepes termet.

Dina
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Gina egy 5 és fél éves stafi lány, aki nagyon sokszor csalódott már az életében. Hosszú évek óta a menhely állandó lakója és gondozói nem értik, hogy miért nem kell senkinek. Fantasztikus kutyának tartják, aki imád sétálni és jönni-menni. Megérdemelné már, hogy megtalálja a számára tökéletes gazdit.

Gina
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig jöjjön Kelly, a 2 és fél éves stafi kutyus. Ragaszkodó típus, kedves és jó lelkű, és nem mellesleg gyönyörű, különleges külsővel rendelkezik. Egy igazi nyári gyerek, imádja a meleget. Nyugodt, kiegyensúlyozott és pórázon is ügyes.

Kelly
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában