Úrhidai Vigadalom

2024.07.04. 12:52

Együtt mulattak a nyugdíjasok

A hétvégén tartott Úrhidai Vigadalom részeként a helyi nyugdíjas klub vendégül látta a környező települések szépkorú lakosait, így Kőszárhegyről, Szárazrétről és Sárosdról is érkeztek vendégek.

Déri Brenda

Forrás: Némethné Sári, az úrhidai nyugdíjas klub tagja

A szombaton tartott 21. Úrhidai Vigadalomról, illetve annak főbb programjairól már írtunk, de még nem esett szó az úrhidai nyugdíjas klubról, akik fennállásuk 36. évfordulóját ünnepelték a 24. Úrhidai Kistérségi Nyugdíjas találkozó keretében, melyre ellátogattak a kőszárhegyi, szárazréti és sárosdi nyugdíjas klubok tagjai is, hogy közösen eltöltsenek egy napot és mulassanak. 

A klubok tánc, valamint énekműsorokkal örvendeztették meg egymást, illetve az úrhidaik egy vicces műsort is előadtak a jelenlévőknek a zenés-táncos produkciók előtt. Ezt követte aztán a közösen készített gulyás elfogyasztása, majd pedig egy meglepetés műsor, amely Váradi Eszter Sára és Keller János fellépése volt – mesélte a feol.hu megkeresésére Szabó Zoltánné Erika, az úrhidai nyugdíjas klub Őszirózsa Népdalkörének vezetője, aki azt is hozzátette, hogy olyannyira jól sikerült a találkozó, hogy a résztvevők haza sem akartak menni, voltak, akik a nap végéig maradtak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában