Második turnus

2 órája

Élmények három héten át a Kölyökvilág napközis táborban

Három turnusban várják a gyermekeket a Kölyökvilág napközis táborban Szabadbattyánban. Ebből az első turnus már múlt héten lement, jelenleg a második zajlik, jövő héten pedig az utolsóra is sor kerül.

Déri Brenda

Forrás: művelődési ház FB-oldal

A Móricz Zsigmond Művelődési Ház szervezésében megvalósuló tábor első hetében a gyerekekkel ellátogattak a Koronás Parkba, moziztak, kisállatokkal találkoztak, lovaskocsikáztak, sőt még Budapesten az Elevenparkba, valamint a Cyberjumpba is elmentek. De számos más szabadtéri játéklehetőség és kézműves foglalkozás is volt – tudtuk meg Márkusné Motkó Anett intézményvezetőtől.

Forrás: művelődési ház FB-oldal

„A programterv összeállításánál és lebonyolításában elsősorban sport és egészségtudatos életmód, környezettudatosság, természeti értékeink és környezetszépítés, művészeti nevelés, kulturális örökségeink, hagyományőrzés, kézművesség, önismeret, közösségépítés, kompetenciafejlesztés került előtérbe. A művelődési ház dolgozóin kívül önkéntes segítő felnőttek és diákok segítik a napközis tábori napok lebonyolítását” – nyilatkozta lapunknak. 

Forrás: művelődési ház FB-oldal

A tábor programjai és helyszínei minden héten azonosak, hiszen javarészt változó a gyerekek összetétele. 

Az intézményvezető hozzátette a tábor nem csak közösségi élményt nyújt a lurkóknak, hanem új barátságok is születtek, hiszen Tácról, Sárszentmihályról és Kőszárhegyről is érkeztek táborozók. 

A három turnusban összesen közel 70 fő vesz részt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában