Minden nap más sport

1 órája

Extrém sporttal zárul a tábor

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár az idei nyári szünetre 5 táborral készült a fehérvári gyermekek számára. A mai napon ér véget negyedik táboruk, mely során különböző sportokat próbálhattak ki a lurkók, de augusztusban is készülnek még egy kézműves táborral.

Déri Brenda

Forrás: Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár FB-oldal

Huszonegy lelkes gyerkőc vett részt a héten zajló sporttáborban, melyen minden nap más és más sportágakat próbálhattak ki. Szilvási-Grund Helga, az intézmény igazgatója a feol.hu-nak elmesélte: hétfőn az Enthronres látta vendégül a gyerekeket. Bemutatták a pályát, valamint annak környékét és egy miniedzésen is részt vehettek. Kedden a Kiskút Tenisz Klub vendégei voltak, ahol egy másfél órás edzést tartottak nekik. Szerdán a Sóstón túráztak, majd a Fehérvári Hagyományőrző Íjász Egyesület jóvoltából az íjászatot is kipróbálhatták. Csütörtökön a Kyokushin Karate tartott nekik órát, pénteken pedig falmászással zárták a hetet a Redrock termében.

Huszonegy gyermek vett rész idén a sporttáborban
Forrás: Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár FB-oldal

A sporttáborban, akárcsak az előzőeken nagyrészt maroshegyi gyermekek vettek részt, de azért érkeztek a város más részeiről is táborozók.

Minden nap más és más sportokat próbálhattak ki a táborozók
Forrás: Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár FB-oldal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában