Kiállnak az igazgatójukért

2024.07.05. 19:57

Horváth Bence nyílt leve Fehérvár polgármesterének

Az egykori vasváris diák, akinek vezetésével online petíció is indult az igazgató maradása érdekében, nyílt levelet intézett Cser-Palkovics András polgármesternek. Írását változtatás nélkül közöljük.

Feol.hu

Fotó: Oszlanszki Lili

„Tisztelt Dr. Cser-Palkovics András Polgármester Úr!

Köszönöm a válaszát, melyet a szerda este Önnek küldött levelemre adott (és amelynek tartalmát az akkori posztja alá is kommenteltem)!

Válaszlevelében Ön kiemelte, mennyire fontosnak tartja, hogy Horváth József igazgató úr ügyében minél előbb megnyugtató döntés szülessen, ezért a nyilvánosság előtt-a nyilvánosság megnyugtattása céljából nyílt levélben-az alábbi gondolatokat szeretném Önnek jószívvel átadni.

Politikusként szerintem Ön pontosan tudja, hogy megfelelő támogatotsággal, nyomásgyakorlással, helyes kommunikációival nincs olyan, hogy lehetetlen ügy.

Ön mögött tízezrek felhatalmazása, sőt, mint a város első embere, egy százezer fős csapat áll. "Százezren egy csapatban." Ahogy Ön szokta mondani.

Továbbra is szeretném kérni empátiáját és támogatását, hiszen Horváth József igazgató úr mögött is egy több ezres, tízezres csapat áll, a Vasvári Közössége. És a visszajelzések alapján már szinte az egész város.

Kitartunk igazgató úr maradása mellett, én, mi ugyanis még hiszünk abban, hogy nem csak mi látjuk: Horváth Józsefnél jobb igazgatót el sem tudnánk képzelni a Vasvári élére.

Székesfehérvár egy igazi közösség, ezt Ön is szokta mondani. Ezért egy igazi közösségformáló eseményt, mégpedig tüntetést szervezünk, ahova várunk mindenkit, aki egyetért abban, hogy Igazgató úr megérdemli, hogy kiálljunk mögötte. Remélem, Ön is csatlakozik hozzánk.

Igazgató úr levele pedig valóban megható, egy nagybetűs PEDAGÓGUS és IGAZGATÓ hozzáállásáról tanúskodik, akinek semmi sem fontosabb a Vasváris Közösségnél. Ezért a kiállásunkra adott köszönetnyilvánítása mellett a levelét nekem is elküldte kora délután, hogy eljusson a Közösséghez:

Polgármester Úr, tartson Ön is Velünk, tartson a Vasváris Közösséggel!

Tisztelettel:

Horváth Bence"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában