Jubileum

2024.07.08. 12:00

Huszadik Anna-báljukat ünneplik a szépkorúak

Huszadik jubileumi Anna-bálját ünnepli a „Nem csak a 20 éveseké a világ“ Nyugdíjasklub július 27-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban.

Déri Brenda

2024-ben jubileumot ünnepel a klub

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

A „Nem csak a 20 éveseké a világ“ Nyugdíjasklub tagjai fiatalokat megszégyenítő módon élnek aktív társasági életet. Mi magunk a feol.hu hasábjain keresztül számos alkalommal beszámoltunk már az általuk szervezett eseményekről: voltunk már farsangkor, húsvétkor és karácsonykor is nálunk, de a hosszú évek óta megrendezésre kerülő Anna-bálokon is és most, a hónap végén újfent ezt ünneplik, méghozzá a jubileumi huszadikat, amely július 27-én, szombaton lesz a Felsővárosi Közösségi Házban. 

A bálon díszvendégként köszöntik Horváth Évát, az 1977-es balatonfüredi Anna-bál szépét, de lesz még Szépkorúak szépe választás, illetve sztárvendég is, Mészáros János Elek személyében – olvasható az SZKKK közleményében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában