Gazdikereső

2 órája

Jeti, Dottie, Mysty, Tihamér és Zerge – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Sokan vannak még, akik várnak, várnak és várnak. Szeretetre, törődésre és egy gazdira, akivel eltölthetik életünk hátralévő részét.

Déri Brenda

Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Jeti egy négy éves ír farkas keverék legény, aki olyan akárcsak egy nagy mackó: kedves és bújós. Nagyon jó kapcsolata van az emberekkel, szeret sétálni és mozogni. Tökéletes családi kutyus válna belőle. 

Fotó: Bakos-Kapási Zsófia

Dotti egy kedves leányzó, aki nemsokára tölti a kettőt. Nagyon emberközpontú, imádja, ha valaki közelében lehet. Családnak vagy akár kezdő gazdiknak is bátran ajánlja az ASKA. 

Fotó: Bakos-Kapási Zsófia


Misty egy másfél éves lányka, jó kiállású és határozott természetű. A többi kutyához egyelőre szoktatni kell, így a legjobb egy olyan hely, ahol egyedüli négylábú lenne. Pórázon kimondottan ügyesen sétál. 

Fotó: Bakos-Kapási Zsófia


Tihamér egy keverék fiú, aki nemrég töltötte az első életévét. Ő is kedves, bújós és ebtársaival is nagyon jól kijön. Kistestű, ezért azoknak az örökbefogadóknak is ideális választás lehet, akik lakásban élnek vagy nem rendelkeznek kerttel. 

Fotó: Bakos-Kapási Zsófia


Végül pedig jön Zerge, a négy éves keverék kan, aki egyszer már megtapasztalhatta – na nem a jó értelemben –, ha van egy gazdája. A tartási körülmények nem voltak megfelelőek, így a menhelyre került, ahol azóta is tölti a napjait. Lassan oldódik, de azért már látszik a haladás. Egy türelmes és gondoskodó gazdira van szüksége, aki hagyja, hogy szép lassan ismét nyitni merjen a világ felé. 

Fotó: Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában