Találkozik blues és rock

2024.07.04. 11:32

Living Proofz koncert lesz a KisUdvarban Móron

Július 5-én a KisUdvar Koncertsorozat keretében fellép a Living Proofz. Az előadás 21 órakor kezdődik, és a hangulatot nem csak a zenekar, de a helyszín is garantálja.

Palocsai Jenő

Lining Proofz, azaz amikor a blues találkozik a rockkal, és együtt buliznak egy jó nagyot

Forrás: A zenekar Facebook oldala

A Lamberg-kastély oldalához tapadva egy kis ajtó és nem sokkal nagyobb fallal védett udvar van. Felületes szemlélő tán észre sem veszi, de néha, esténként bulizni vágyók haladnak a bizonyos ajtó felé, mely egy egészen más világra nyílik.

Bent szelíd, meleg fények, hideg italok, halk beszédfoszlányok, buján zöldellő növények és kis asztalok várják a belépőket, és persze egy apró színpad, melyen július 5-én fellép a Living Proofz.

–Egy csipetnyi garázs rock, egy adag blues rock, és egy merőkanál energia keveréke, ízlés szerint stoner és noise rock jegyekkel fűszerezve. Ha szereted a nyers, autentikus zenét, ami minden akkorddal megrázza a lelked, akkor jó helyen jársz. Számunkra a zenélés nem csak hobbi, hanem életérzés. Nálunk a húrok füstölnek, a dobok dörögnek, és a hangulat mindig az egekben van. Ha még nem voltál koncertünkön, akkor itt az idő, hogy megtapasztald, milyen az, amikor a blues találkozik a rockkal, és együtt buliznak egy jó nagyot–vallja magáról a banda, melynek tagjaival beszélgetni is lehet a koncertet követő percekben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában