Nem árulják el

2 órája

Titok még, hogy hova, de kikerül a zászló

Különös témákkal, kreatív hangulattal, és számtalan Sárkereszteshez fűződő történelmi ténnyel várta a Sárkeresztesi Művelődési Házban az Ifjúsági Tér a gyerekeket. Mint kiderült, elkészült az Ifjúsági Tér zászlaja is, ám azt még titok, hogy hol fogja majd lobogtatni a szél.

Palocsai Jenő

A közös logókészítés is benne volt a programban, de hogy az ifjúsági tér zászlaja hol lesz, az még titok

Forrás: Sárkeresztesi Ifjúsági Tér facebook

A napokban tartott Sárkeresztesi Ifjúsági Térben olyan kérdéseket válaszoltak meg közösen a résztvevők, mint például azt, hogy mi köze a johannitáknak Sárkereszteshez, vagy éppen, hogy mi a köze a Parkerdőnek az Ifihez, de lappang egy nagy titok is.

– Nem voltunk most sokan, de szerintem nagyon jó hangulatban telt az idő a Sárkeresztesi Ifjúsági Térben. Remélem, a fiatalok is így élték meg. Beszélgettünk a legrégebbi logónkról, Sárkeresztes címeréről is, hogy mit jelent a korona, a két csillag és alkottak egy logót maguknak is. És hogy hova kerül a Sárkeresztesi Ifjúsági Tér zászlaja? Hamarosan ezt is eláruljuk–áll a Sárkeresztesi Művelődési Ház közösségi oldalán.

A közösségi térben többek között Hanna, Bella, Kinga és Jázmin is aktívan töltötte a közös órák minden pillanatát, akkor is ha rajzoltak színeztek, és akkor is ha pattogott a pingpong. A kis közösség nemsokára újra találkozik, a tervek szerint, és a tagok, illetve a szervezők várnak minden fiatalt 5-12 osztályig a Sárkeresztesi Ifjúsági Tér csapatába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában