Újabb fizetőkapu épülhet egy székesfehérvári parkolóban

Egyre több áruhoz parkolójába érkezve találunk fizetőkaput, igaz, az első óra általában ingyenes, utána viszont fizetni kell a parkolásért. Székesfehérvár belvárosában egy újabb épülő fizetőkapu nyomai tűntek fel.

Gombor Lili

Körülbelül egy hete ezt találtuk a helyszínen

Fotó: Bagotai Zsanett / Feol.hu

Könnyen lehet, hogy hamarosan fizetnie kell annak, aki a Palotai út 6. szám alatti Fehér Palota Üzletközpontba látogat. Egészen pontosan csak akkor, ha autóval érkezik és az üzletközpont parkolóját választja. Olvasói fotók alapján épülő fizetőkapuk alakjai kezdenek körvonalazódni a szóban forgó parkoló egyes végein.

Kerestük az önkormányzatot, hogy megtudjuk, ki az üzletközpont fenntartója, aki választ adhatna arra is, hogy valóban kapuról van-e szó, s ha igen, milyen költségekkel és szabályokkal jár majd annak használata. Megkeresésünkre azonban eddig nem érkezett válasz. Mint ahogyan megkerestük az üzletközpontban jelen lévő nagy áruházat is, de releváns válasz nem érkezett tőlük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában