Ételosztás

2 órája

Újra a segítésé a főszerep!

A Fehérvári Heti Betevő csapatát talán senkinek – főleg a fehérváriak körében – nem kell már bemutatni, amennyiben mégis: tagjaik évek óta azon munkálkodnak, hogy a Fehérvár és környékén élő rászorulókat segítsék – e céllal tartják július 20. és 21-i programjukat is.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

 Július 20-án, szombaton egy támogató party keretében kivételesen a csapat és annak segítői lesznek főszerepben. Egy este, ami csak róluk szól a Bőrgyár utca 23. szám alatti vendéglátóhelyen, ahol a Lohonyai – Nagy Duó lép fel és megörvendezteti őket saját szerzeményekkel, megzenésített versekkel. A zene mellett idén is lesz tombola, amelynek megvásárlásával a résztvevők hozzájárulhatnak a csapat munkájához – írja az ÖKK. 

Július 21-én, vasárnap 10 órától aztán ismét az ételosztás lesz fókuszban, önkéntesek újra meleg étellel várják a rászorulókat. De, hogy ne ’csak’ meleg ételt tudjanak adni, az adakozók bátran vihetnek süti-, gyümölcs- és tartós élelmiszer felajánlásokat is a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola elé – a Károly János utca 32. szám alatt –. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában