Szeptember 24-ig

2 órája

Várják a jelöléseket: Ismeretterjesztés és média

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A KAVOSZ Zrt. 2014-ben Társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima Alapítványhoz, 2022-től az Ismeretterjesztés és média kategóriájában díjazzák a fiatal tehetségeket, idén 2024. szeptember 24-ig várják a jelöléseket – olvasható a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ajánlásában. Mint azt részletezték, a Prima Primissima Díjat Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapította. Ezt az elismerést 2007 óta kifejezetten a fiatal tehetségek számára is odaítélik azért, hogy a már fiatalon komoly eredményeket felmutató szakemberek is elismerésben részesülhessenek. 
Ha ismernek olyan 30 év alatti, magát magyarnak valló, a magyar média (blog, vlog, híradó, írott sajtó, irodalmi mű, fotóriporter, dokumentumfilm, stb.) területén tevékenykedő, kiemelkedő eredményeket elért magánszemélyt/alkotóközösséget, akit jelölésre érdemesnek tartanak, akkor a felhívás hivatalos oldalán szeptember 24-ig lehet a jelölt elérhetőségeit, szakmai önéletrajzát és publikációt feltüntetni. 

Cikk szerzője: Molnár Emese

Cikk forrása: duol.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában