Frissen Fejérből

Tegnap, 8:00

Csukafesztivál és habparti Csóron

Koncertekkel, főzőversennyel és gyermekprogramokkal gazdagította a hétvégi programlehetőségeket a Csóron megrendezett XVI. Csukafesztivál. A gyerekeket habparti várta az Iszkaszentgyörgyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével.

Gombor Lili

A nagy melegben jól esett a habos kikapcsolódás

Fotó: Iszkaszentgyörgyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Főzőversennyel vette kezdetét augusztus 24-én, szombaton a XVI. Csukafesztivál Csóron. Egyéni és csapatban indulókat egyaránt vártak a versenyre, ahol bármit lehetett készíteni, a cél az volt, hogy minél finomabb legyen. Aki süteménysütésben erősebbnek érezte magát, az nevezhetett a IV. Csóri Rétessütő versenyre is, ahol édes és sós rétesek kerültek a zsűri asztalára. A finom illatok mellett zeneszó hallatszott: először Vincze Tamás tárogatójátékát, majd a Csóri Csuka Népdalkör előadását élvezhették a programra kilátogatók. A folytatásban a jó hangulatot a Vadrózsa citerazenekar, majd az Animal Cannibals, Bíró Kriszti retro dallamai és Bebe biztosította.

A kirakodóvásár, ugrálóvár és bohóc szórakoztató műsora mellett az Iszkaszentgyörgyi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek köszönhetően a szombati falunapon egy különleges élményben lehetett részük a gyermekeknek. A művelődési ház előtti parkolóban két-három méteres habban lubickolhattak kicsik és nagyok egyaránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában