Számtalan program a rendezvényen

2 órája

Lelkesen készülnek Sárszentágotán a falunapra

Augusztus 18-án rendezik meg Sárszentágotán a település falunapját, már izgatottan készülnek a település lakói az eseményre.

Bokányi Zsolt

Falunapra készülnek Sárszentágotán

Fotó: Archív / Fejér Megyei Hírlap

A fogathajtó pályán felállított rendezvénysátorban délután kettő órától már programok várják a faluban élőket és az érdeklődőket. Elsőként a gyerekekhez szól majd a színpadi produkció Jack Spenót hívja majd a kicsiket egy interaktív műsorba. Ezt követően Buch Tibor műsora, majd Kenyérszentelés következik. De készülnek habpartival, és 16:30 kor pedig „Faluvacsorára” invitálják a település lakóit! A vacsora után indulhat a buli, érkezik a mulatós műfaj kedvelt formációja a Kredenc együttes, majd táncbemutató a TenDance tánccsoport előadásában, ezután pedig egy fergeteges rock and roll buli Bokával és táncosaival, ezután jön a tombolasorsolás értékes nyereményekkel. A nap zárásaként utcabálra hívják a bulizni vágyó közönséget, aminek a házigazdája Handa Soma lesz majd este kilenctől kifulladásig. A rendezvény ideje alatt persze kirakodóvásár, büfé, és légvár hívogatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Éjfélkor táncosnők meglepetés műsora a bálban:

A táncosnők évek óta kápráztatják el az ország legnagyobb rendezvényeit led hastánccal. A Lumina show ötlete 2024-ben született meg ahol a teljes figyelmet a látványnak és a ledeknek szentelték. A műsoruk alapja a ledek káprázatos csillogása és rezdülése összefűzve egy csipet tánccal. A produkció alatt összesen 4118 LED fog a táncosnőkön világítani. A hölgyek egész Európában egyedülálló látványtechnikával rendelkeznek, melyet most Sárszentágotára hoznak el. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában