Sikeres pályázat

2 órája

Pumpapálya Gárdonyban: kiderült, hol lesz

Agárdon lesz a kerékpáros pumpapálya. A közbeszerzési eljárásról döntött a testület, s kiderült az is, hová tervezik a pumpapálya létesítményét. 

S. Töttő Rita

A Velencei-tónál Velencén létesült az első pumpapálya

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

Az ügyességi kerékpározásra tervezett pumpapályák és dirt pályák megvalósítása érdekében létrehozott Országos Bringapark Program 2024 pályázatán Gárdony is sikerrel pályázott. Ahogy azt még a 2023-as év végén megírtuk, a gárdonyi képviselő-testület döntött arról, hogy benyújtják a pályázatot, melyen ha nyernek, akkor a támogatásként kapott 35 millió forinthoz ugyanennyit tesz a város. 

Nemrégiben a város önkormányzata közösségi oldalán adott hírt arról, hogy hol tervezik a pálya megvalósítását: az agárdi Tini strand melletti füves terület adhat majd otthont a fiatalok aktív kikapcsolódását segítő mozgalmas, drift elemekkel tarkított kerékpáros pályájának. A testületi döntések értelmében megkezdődhetnek a közbeszerzési eljáráshoz szükséges folyamatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában