Program

2 órája

Szüreti mulatságra készülnek Mezőfalván

Felvonulás és bál, ahogy a hagyományok megkövetelik. Az idén is lesz Mezőfalván szüreti vigasság. Az útvonal szintén az évek óta jól bejáratott megállókkal tarkított.

Feol.hu

Szeptember 14-én, szombaton 10 órától kezdődik a menet, ami a Tájháztól indul. Tovább a József nádor u., Váci, Velinszky, Rózsa, Bem, Kossuth, Kisfaludy, Vörösmarty, Semmelweis, Kisfaludy, Rákóczi, Zrínyi utcák, Tompa köz, Dózsa, Diófa, Csokonai, Zrínyi, Árpád, Honvéd, Ady, Damjanich közön át, szent István, Fehérvári, Petőfi, Ady, Mátyás, Piac tér, Iskola udvar a menet vonala. Megállók: Velinszky – Akácos sarok, Bem u., József nádor, Vörösmarty körforgó, Semmelweis u., Rákóczi u., Zrínyi – Csokonai sarok, Árpád u., Szent István u., Ady Endre u., Petőfi Sándor u., Piac tér, iskola udvar. Az iskola udvarán a felvonulás végén műsort adnak a rendezvényen résztvevő csoportok. 20 órától az iskola tornatermében szüreti batyus bál kezdődik - írja a duol.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában