Elmaradt a tűzijáték

19 órája

Tűzijáték nélkül, de remek hangulatban zajlott a rendezvény

Két színpadon is szóltak a különböző zenei produkciók a nagyszabású városnapon, így például fergeteges bulit produkált a Margaret Island zenekar, de óriási sikere volt Neoton zenekar koncertjének is Rácalmáson.

Bokányi Zsolt

Nagy sikere volt a Margaret Island zenekar műsorának

Fotó: az önkormányzattól

 Délután ünnepi köszöntők – kitüntetések kerültek átadásra. Az idén tizenhárom rácalmási polgár vehetett át városi kitüntetést, mindannyiuk esetében kiemelkedő teljesítményt ismert el a képviselő-testület az átadott díjakkal. A testület Manfred Weber részére a Rácalmás Díszpolgára címet adományozta. „Rácalmásért” kitüntető oklevél elismerésben részesült Bor Imréné, Kukucska Gyula, Rácz Lambada József és Dualszky-Kovács István. A „Rácalmás Közszolgálatáért” kitüntető oklevelet Tóth Pálné, Lábas Istvánné és Peczen László vehette át. A tavalyi évben alapított „Év Pedagógusa” díjat a képviselő-testület Füléné Perusza Katalinnak, Wernerné Galkovics Ritának és Pál Péter Ferencnének ítélte oda. A „Rácalmás Sportjáért” díjjal az idei évben Tompa József és Szalóki Szabolcs Áron teljesítményét ismerte el a városvezetés. 

Sokakat méltattak különböző kitüntetéssel a rendezvényen. 
Fotó: Az önkormányzat

Elmaradt viszont a tűzijáték, amiről az önkormányzat közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot: – Tisztelt Rácalmásiak! A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt az idei Városnapon a tűzijáték elmaradt. Mivel a tűzijáték lebonyolítását a katasztrófavédelemmel engedélyeztetni kell, és ennek ügyintézése nem megoldható az ünnepi hosszú hétvégén egyik napról a másikra, egy későbbi időpontban kerülhet majd sor a megrendezésére. Rácalmás Város Önkormányzata és a rendezvényt szervező intézmények fórumain tájékoztatni fogjuk a lakosságot a tűzijáték pótlásának időpontjáról. – 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában