Változások a vasúti menetrendben

Szombat délelőtt eltörött a sín Szabadbattyán és Kiscséripuszta között, ezért a dél-balatoni vasútvonalon leállt a forgalom, most valamennyi vonat a Balaton északi partjáról Budapest felé csak csajágig közlekedik. Van, ahol pótlóbusszal lehet tovább utazni.

Gombor Lili

Képünk illusztráció

Fotó: Illusztráció: Tóth Imre / Hajdú-bihari Napló

Mint azt megírtuk, szombat délelőtt eltörött a sín Szabadbattyán és Kiscséripuszta között, ezért a dél-balatoni vasútvonalon leállt a forgalom. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a legfrissebb változások a délutáni vasúti forgalomban a következőek:

A Balaton északi partjáról Budapest felé valamennyi vonat a Déli pályaudvar helyett csak Csajágig közlekedik. Csajágtól pótlóbusszal utazhatnak Lepsényig, ahonnan a Balaton déli partján közlekedő járatokkal utazhatnak tovább a főváros felé. Emiatt a dél-balatoni vonalon valamennyi vonat megáll Lepsényben és Szabadbattyánban, valamint helyjegy nélkül igénybe vehető a Lepsény és a Déli pályaudvar között.

Budapestről a Balaton északi partja felé utazók a déli partra tartó járatokkal utazhatnak Lepsényig, ahonnan pótlóbusszal juthatnak el Csajágra. Csajágtól vonattal utazhatnak tovább a Balatonra. Emiatt a dél-balatoni vonalon valamennyi vonat megáll Lepsényben és Szabadbattyánban, valamint helyjegy nélkül igénybe vehető a Déli pályaudvar és Lepsény között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában