Lecsapott a vihar

3 órája

Vihar miatt félbemaradtak a vasárnap esti produkciók (videó, galéria)

Két előadást is meg kellett szakítani a Királyi Napok aktuális vasárnapi programjaiból, a hirtelen érkező vihar miatt, illetve a közönség és a közreműködők biztonsága érdekében!

Bokányi Zsolt

Hatalmas töme fogadta a produkciót, majd jött a vihar!

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Zsúfolásig megtelt a belváros és a Zichy Színpad környéke a Királyi Napok aktuális könnyűzenei produkciójának, a Bagossy Brothers Company zenekar koncertjének napján, vasárnap este, ám a szervezők, a közelgő vihar előtt leállították a produkciót mindenki biztonságának érdekében. A koncertműsor nagyjából felénél tájékoztatták a szervezők a közönséget a döntésről, így még a vihar érkezése előtt a tömeg nagy része biztonságos helyre tudott vonulni, és sokan akár haza is tudtak érni. 

A bejelentés után, hatalmas sorokban kígyózva hagyta el a helyszín a tömeg, de a város autós forgalma is,  - bár csak rövid időszakra - de  délutáni csúcsforgalomhoz hasonló képet mutatott! A vihar egyébként amilyen hirtelen és vadul csapott le a rendezvényre, mondhatni olyan gyorsan távozott is, sőt, kaptunk olyan információt is, miszerint a város bizonyos pontján még csak nem is esett! Az Önkormányzati Kommunikációs Iroda tájékoztatása szerint Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán megköszönte mindenki türelmét, s mint írta: „Minden bizonnyal visszahívjuk a Bagossy Brothers Company-t Fehérvárra!” Ugyancsak félbe kellett hagyni a szabadtéri színházi előadást a Bartók Béla téren. Az esetleges pótlásról, a további teendőkről a Vörösmarty Színház dönt és hamarosan tájékoztatást ad majd.

 

Vihar előtt
Rengetegen érkeztek a vasárnapi koncertre, de sajnos a vihar miatt félbemaradt az előadás. 
Fotó: Fehér Gábor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában