Gazdikereső

2024.09.04. 16:30

Alyssa, Falco, Lex, Misu és Pabló – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Egytől egyig fiatalok, még sem választotta őket eddig senki – változtassunk ezen!

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Alyssa egy energikus és mozgékony keverék kislány, aki a becslés szerint egy éves lehet. Kis- közepes termetű eb és vélhetően ekkora is marad. Tökéletes családi kutyus válna belőle. 

Alyssa
Forrás: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Falco egy jó kiállású, kedves két és fél éves keverék fiú. Szintén kis- közepes termetű négylábú, akiben hatalmas megfelelési vágy dolgozik. Szeretne már valakihez tartozni és nagyon meg is érdemelné. 

Falco
Forrás: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Lex ugyancsak egy keverék fiúcska, aki hamarosan az első életévét tölti. Sok foglalkozást igényel, hiszen energikus és fiatal, ezzel számolnia kell a leendő gazdinak. De biztosan megér majd minden erőfeszítést a vele töltött idő.

Lex
Forrás: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Misu, a két és fél éves keverék fiú is nagyon menne már egy családba, főleg, ha ott gyerekek is vannak. Nagy termetű, kedves és barátságos kutya, de azért egy kis jellemformálás ráfér.

Misu
Forrás: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig Pabló, a belga juhász fiú, aki szintén két és fél éves lehet. Sokat fejlődött, amióta a menhelyen él, de éppen itt az ideje a továbbállásnak. Családra, még több szeretetre és törődésre van szüksége ennek a jámbor léleknek. 

Pabló
Forrás: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában