Folytatódik a sorozat

2 órája

Bélyegbemutató az iskolákban

Folytatja az iskolai bélyegbemutatók szervezését a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. A cél, hogy közelebb hozzák a bélyegek világát a fiatalokhoz.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció: Pexels

A mai fiatalok már nem igen leveleznek a szó hagyományos értelmében, sőt, általánosságban tapasztalhatjuk, hogy mindannyian kevesebb papír alapú levelet, s ezzel bélyeget használunk, hiszen ma már ügyes-bajos dolginak online intézzük. Régebben, az okostelefonok és az internet elterjedése előtt a fiatalságnak egészen eredeti hobbijai voltak, mint például a bélyeggyűjtés. Ez a lassúnak tűnő elfoglaltság ma már aligha lehet vonzó a folyamatos impulzivitást kereső fiataloknak. Pedig a bélyegek komoly értékkel bírnak. 

A Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör szeretnék közelebb hozni a fiatalokhoz a bélyegek világát, ezért a számtalan kiállítást maga mögött tudó bélyeggyűjtők elviszik gyűjteményeiket az iskolákba. A következő bemutató a Munkácsy Mihály Általános Iskolában lesz. A bemutató megnyitójára szeptember 10-én, kedden 11:00 órakor kerül sor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában