Egész napos programsorozat

2 órája

Családi nap Baracskán

Családi napra várják a baracskaiakat ezen a szombaton: szó lesz az okos eszközökről, a nevelés jelentőségéről, de lesz koncert és szalonnasütés is.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap / archív

Egész napos programsorozattal készül a Baracskai Keresztény Családok Köre és a baracskai önkormányzat szeptember 7-én, azaz most szombaton. Tartalmas napot ígérnek a családoknak a katolikus templom udvarában: a 11 órai szentmisét követően 13:30-kor Vaszil László érkezik a településre, aki az okos eszközökről tart előadást. 14:30-kor „Varázscsepp” előadás következik, az Országos Tehetségkutató Verseny résztvevőinek műsorával. Később érkezik Nagy Péter, aki „Európa szellemi terének elfoglalása és a nevelés jelentősége” címmel tart előadást.

A délután folyamán templomi koncertek, este tábortűz és szalonnasütés zárja a programot, amelyet egész nap játszósarok, mesterműhely, arcfestés, old mobil motorozás és kézműves foglalkozás egészít ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában