Elindult a nevezés az Alba Regia Fotópályázatra

A VOKE Vörösmarty Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a MÁV Fotókör meghirdette az Alba Regia Fotópályázatot, amely nyilvános, bárki részt vehet rajta, életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül. Nevezni két kategóriában lehet.

Gombor Lili

A pályázatra olyan képekkel lehet nevezni, amelyek korábbi Alba Regia-pályázatokon nem voltak még kiállítva, valamint más fotópályázaton sem voltak díjazva. Mesterséges intelligencia segítségével készített fotókkal nem lehet pályázni. Nevezni két kategóriában lehet, kategóriánként maximum három-három kép küldhető be, mely színes, illetve fekete-fehér fotó egyaránt lehet. Az egyik kategória Székesfehérvár, amelyben a fotók a város életét, épített örökségét, nevezetességeit, prominens személyiségeit mutatják be. A másik kategória szabadon választott téma.

A beérkezett munkákat háromtagú zsűri fogja elbírálni, melynek tagjai:
Balogné Kovács Matild fotóművész, AFIAP, A-MAFOSZ/b, Magyar Fotóművészek Szövetségének és MAOE tagja
Roll Péter fotóművész, fotográfus, AFIAP, A-MAFOSZ/b, Magyar Fotóművészek Világszövetségének tagja
Horosnyi Sándor fotóművész, A-MAFOSZ/g, EFIAP/b, MAFOSZ Év fotográfusa 2020

A pályázaton való indulás nevezési díjhoz kötött. A fotók előírt paramétereiről és a beküldés módjáról, valamint további részletekről itt olvashatnak, nevezési lapot pedig innen tölthetnek le. A pályamunkák beadási határideje 2024. szeptember 15.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában