Néhány nap maradt

2024.09.10. 15:00

Kik kapják idén Csákváron a szakmai elismerő címeket?

Az október 23-i ünnepség keretében minden évben elismerések átadására is sor kerül Csákváron. Ez idén sem lesz másként, így a város önkormányzata szeptember 12., délig várja a javaslatokat.

Kecskés Zoltán

Illés Szabolcs polgármester felhívása.

Fotó: Fehér Gábor / Archív

 

Szakmai elismerő címek: Csákvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete szakmai elismerő címeket alapít azon személyek településért végzett - legalább egy évtizedes - munkájának elismerésére, akik magas szintű tárgyi tudással, hivatástudattal Csákvár város lakóinak közszolgáltatásokkal történő ellátását szolgálják, vagy egyéb közérdekű tevékenységükkel a közjó érvényesülését elősegítik. A szakmai elismerő címek megnevezése „Csákvár Város … (közszolgáltatás/közérdekű tevékenység megnevezése) ... -ért Emlékplakett”, amelyekből évente címenként legfeljebb kettő adományozható 

– olvasható az önkormányzati oldalon, Illés Szabolcs polgármester felhívásában, amelyben arra kéri a csákváriakat, tegyenek javaslatot arra, kiknek ítélje a város idén a fentebb említett kitüntető címeket. Ezek a kitüntetések nem csak élő személynek, de posztumusz is adományozható. A javaslattételeket a [email protected] email címre, vagy postai úton a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal (8083 Csákvár, Szabadság tér 9.) címre küldhetik, valamint írásban, személyesen leadhatják a Hivatal Titkárságán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában