Több utca és parkoló is lezárásra kerül

2024.09.21. 17:00

Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár a település központjában

Szeptember 24-én kedden 9 és 16 óra között Sárbogárd központjában várják az érdeklődőket.

Bokányi Zsolt

Lezárások lesznek a város központjában.

Fotó: Sarbogard.hu

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal Közfoglalkoztatási Kiállítást és vásárt szervez a fent említett időpontban Sárbogárdon. A rendezvényen bemutatásra kerülnek a Fejér vármegyei települések által megvalósított, START közfoglalkoztatási mintaprogramok keretein belül előállított termékek, valamint programok eredményei. A rendezvényt szabadtéri alkalomként készítik elő a szervezők, a Hősök Tere, vagyis a város központjának területén. A kiállítás mellett, a Belügyminisztérium által támogatott rendezvényen szakmai fórumok, termékbemutató, zenés kulturális műsorok, tanácsadás, de zöldség és gyümölcskóstolási lehetőség is lesz majd.

A Hősök Tere környékén lesznek a lezárások
Fotó: Sarbogard.hu

A rendezvény miatt, már egy nappal korábban lezárások lesznek a környéken, így a szervezők és a település vezetői arra kérik az autósokat ne rutinból közelítsék meg a területet, hanem indulás előtt tájékozódjanak a parkolási és közlekedési lehetőségekről. Már 23-án lezárásra kerül a Bíróság és a „régi Tanácsháza” előtti összes parkoló, a rendezvény napján pedig az említett területen a teljes útszakaszt lezárják az autós forgalom elől. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában