Hosszú idő

2 órája

50 éves születésnapját ünnepelte a soponyai óvoda

A napokban ünnepelte 50. születésnapját a soponyai Mesevár Óvoda.

Déri Brenda

Öt évtizede várja apró ’lakóit’ a soponyai Mesevár Óvoda

Fotó: Soponyai Mesevár Óvoda Facebook oldala

Öt évtized, ennyi ideje várja apró ’lakóit’ a soponyai Mesevár Óvoda, hogy az ott töltött néhány évben egy biztos talajt megalapozva tovább engedje növendékeit a következő mérföldkőhöz, az iskolába. Az 1974-ben létesült intézmény a napokban méltóképp megünnepelte fennállásának 50. évét. Az ünnepi műsorra régi és jelenlegi óvodások, szülők és pedagógusok látogattak el. Mások mellett részt vett és ünnepi beszédet mondott a település polgármestere, Diószegi Anna is, aki testvérével ugyancsak az intézmény falain belül cseperedett fel.

– Létünk gyökerei fontosak, ezer szállal kapaszkodunk a múltba, mely mostani életünk minden pillanatát meghatározza. 50 éves lett az óvodánk, ahova testvéreim és én is jártam. Akárcsak egy ember életében, úgy egy intézmény életében is 50 év nagy idő – hangzott el az ünnepségről közzétett videóban.

A jubileumi születésnap a beszédeket követően zenés-táncos műsorral folytatódott az óvoda nagycsoportosainak a jóvoltából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában